Vær trygg i ditt nye boblebad fra Lay-Z-Spa.

Lay-Z-Spa Boblebad test

– Sikkerhet er det første steget mot stressfri avslapning.

Et Lay-Z-Spa boblebad eller en badestamp gir deg og din familie den perfekte muligheten til å ta det med ro og slappe litt av i hverdagen. Selv om boblespa.no tilbyr massasjebad som er designet til å være brukervennlige så kan det være lurt å være klar over følgende forholdsregler…

Dette involverer å holde et trygt og sikkert område rundt selve boblebadet, holde vannet rent, og ikke minst opprette gode vaner for optimal helse og hygiene. Ved å følge disse enkle sikkerhets-tipsene kan du være rolig til sinns, mens din familie slapper trygt av i deres nye oppblåsbare boblebad.

Forholdsregler for elektrisk sikkerhet:

Unngå risikoen for elektrisk sjokk eller kostbar skade på boblebadet ditt ved å følge disse enkle, men likevel viktige retningslinjene:

  • Vær klar over beliggenheten til boblebadets elektriske panel og se hvordan du trygt kan koble av strømmen i et nødstilfelle.
  • Aldri bruk skjøteledninger eller elektroniske enheter som er koblet til strøm i nærheten av ditt boblebad. Bruk heller batteridrevne enheter, eller hopp over dem helt.
  • Ikke bruk et utendørs boblebad mens det er torden og uvær. Et lyn kan treffe vannet og gi deg et livstruende støt.
Det er viktig å holde seg hygienisk rent før og under et varmt bad.

Forholdsregler for vannpleie og hygiene:

Dagens avanserte vannkvalitetssystemer jobber hardt for å holde boblebadvannet ditt rent og klart. Utforsk hvilke tilbehør som kan bidra til å sikre at boblebadet ditt alltid er trygt for deg og din familie.

  • Oppretthold en vanlig vannpleierutine for å holde pH-balansen i sjakk og for å unngå forurensning. Forhandleren din kan hjelpe deg med å finne den beste fremgangsmåten for din Lay-Z-Spa modell. Følg alle instruksjonene nøye og følg en fast plan for å teste vannkvaliteten din
  • Skyll av før du tar en dukkert. Forsikre deg om at alle som bruker boblebadet, også følger denne regelen. Du vil minimere mengden urenheter og bakterier som føres i vannet ditt. Noe som vil bidra til å holde det rent og klart mye lenger.

Les også: Topp 5 tilbehør til Lay-Z-Spa boblebad

Jacuzzi AirJet boblebad Hawaii
Jacuzzi AirJet boblebad Hawaii

Forholdregler for personlig pleie og begrensninger:

Personlig sikkerhet i boblebadet avhenger av bevissthet om den enkeltes følsomhet og begrensninger. Følgende tips kan bidra til å sikre en trygg og morsom opplevelse for hele familien:

  • Dehydrering er din fiende. Det varme vannet vil få deg til å svette, så husk å drikke rikelig med vann både før og etter en god dukkert. Hvis du drikker noe i eller rundt spaet ditt, bør du unngå glassbeholdere – knust glass og vann er en farlig kombinasjon. Slitesterke plastglass eller flasker er et tryggere alternativ.
  • Snakk med legen din om sikkerhet i boblebadet hvis du er gravid eller har noen medisinske forhold som kan gjøre deg følsom for økning i kroppstemperatur. Slik som diabetes, sirkulasjonsproblemer, hjertesykdommer eller høyt blodtrykk. Hvis du tar medisiner, spesielt de som kan forårsake døsighet, kan du spørre legen din om det er trygt for deg å bruke et boblebad.
Boblebad Hawaii AirJet Jacuzzi
Boblebad Hawaii AirJet Jacuzzi

De fleste velger å plassere spabadet på en terrasse.

  • Barn skal alltid overvåkes i et boblebad av en ansvarlig voksen. Boblebad utgjør spesielle farer for spedbarn og småbarn som har større risiko for å drukne eller lide av dehydrering eller overoppheting.
  • Hold deg utenfor boblebadet hvis du har noen hudforhold eller åpne sår. For å unngå infeksjon eller forurensning, må du vente til huden din er fullstendig helbredet før du bruker badestampen. Hvis du nylig har blitt operert, kan du ta kontakt med legen din for å se når det er trygt å bruke boblebadet ditt.
  • Overvåk vanntemperaturen for egen sikkerhet. Vi anbefaler å holde vanntemperaturen under 40 grader. De fleste nye boblebad er spesielt designet for å aldri overskride dette. Men først og fremst så er det viktig å holde temperaturen på et nivå som er behagelig for deg og din familie. For barn eller andre som er spesielt følsomme for varme, kan det være lurt å senke temperaturen til under 38 grader.                               
Hawaii AirJet boblebad for 4 personer
Hawaii AirJet boblebad for 4 personer

Har du spørsmål?

KONTAKT OSS

 

Legg igjen en kommentar