Varm opp vinteren med Helsinki utendørs boblebad

Helsinki AirJet utendørs boblebad

Forestill deg å ligge ute å se på stjernene i en varm og lekker utendørs boblebad.

Det har vært en kald og mørk dag. Du kommer hjem fra trening eller jobben til en forfriskende og avslappende bad. Stresset fra dagen faller vekk, og du inviterer med deg barna og kona til dagens høydepunkt!

Les også: Den perfekte plasseringen av ditt spabad!

Et rent og pent boblebad gir best opplevelse for barna.
Helsinki har blitt Barnas favoritt

Kan Helsinki brukes om vinteren?

Med Helsinki AirJet kan du bade året rundt uten at kulden tar knekken på rørene og motoren. Med ny avansert “Freeze Shield ™” teknologi kan du bruke boblebadet like fint om sommeren som på vinteren. Systemet er designet for å automatisk øke vann-sirkulasjonen rundt pumpen, og forhindre at vannet fryser.

Boblebadet er bygd med inspirasjon fra en tradisjonell badestamp og passer perfekt til bruk i kalde høst og vinter-sesongen. Helsinki boblebad har innebygd massasje AirJet-system for en best mulig behagelig opplevelse. Du vil derfor kunne kjenne boblene passere langs kroppen i digge 40 varmegrader.

Utendørs boblebad: Her finner du Lay-Z-Spa sine fantastiske modeller 

Selvom Helsinki har blitt testet i 10-20 minusgrader i en hel vinter uten problemer er det viktig og følge et par forhåndsregler:

– Du skal unngå å la ditt Helsinki boblebad stå uten strøm slik at vannet/pumpen fryser. Dersom dette skulle være et tilfelle, vennligst tilsett giftfri frostvæske i pumpen. Deretter slår du på temperaturen i pumpen slik at det blir varmegrader i vannet. Når det er varmegrader kan du slå på massasje-systemet og nyte boblebadet som normalt igjen.

– Dersom strømmen i huset går og kommer på dagen etter, har ditt Helsinki boblebad et innebygd sikring som vil holde pumpen slått av selvom det kommer strøm til pumpen igjen. Vi anbefaler likevel å tømme boblebadet dersom den står uten tilsyn i flere dager/uker om vinteren. (PS: Dersom badet står uten tilsyn i flere uker i minusgrader uten strøm, kan rørene og pumpen bli ødelagt av kulden.)

Helsinki har plass til hele familien!

Selvom du kommer til å bli forelska i Helsinki boblebadet på vinteren, vil du også kunne ta den i bruk om sommeren. Hva med å invitere til en grillfest i hagen? Helsinki utendørs boblebad har plass til hele 7 personer som bader samtidig.

Enten om du vil bruke boblebadet som en basseng uten at motoren er på, eller som en Jacuzzi på kveldene… Det velger du helt selv…

Lyst på Helsinki AirJet?

KJØP NÅ

4 thoughts on “Varm opp vinteren med Helsinki utendørs boblebad

 1. beate didrikson says:

  Hei
  Jeg har lay z spa Haiti det står i party teltet oppe på slik isalasjons plater det jeg lurer på om mitt kan stå ute når strømmen er koblet på og teltet har veggene på

 2. Vidar Østbu says:

  Hei. Vi vurderer å kjøpe Helsinki Air Yet til hytta vår i Trysil. Vi er der ca hver 3. uke og ønsker å ha den stående ute med oppvarmet vann til enhver tid. Bør det gå greit? Tåler trekket en del snø?

  • boblespa says:

   Hei Vidar👋

   Vi kan starte med å si at alle våre bad er anbefalt å ha under tak.
   I utgangspunktet skal våre bad tåle en del vekt på trekkene (snø)

   Vi anbefaler alltid at våre bad står plassert oppå fast underlag og under tak, i dette tilfelle snør det mer i Trysil enn hva det gjør her i Oslo by, så vi vil tro at det kan være litt for mye vekt for 3 ukers bruksperioden.

   (Håper vi har gjort oss forståelig når det kommer til dette punktet)

   Helsinki er eller et utmerket modell og er kunde favoritt 3 år på rad, best solgt blandt hyttefolk også.

   Når det kommer til helårsbruk, så har badene våre blitt testet i Nordiske forhold, slik at de skal tåle Norsk vinter.

   Dersom du har flere spørsmål, så er det bare å ta kontakt med oss på nytt.

   Mvh
   Boblespa.no

Legg igjen en kommentar