Den perfekte plasseringen av ditt spabad

Boblebad oppblåsbart St.Moritz

– Med god planlegging og en smule tålmodighet vil du få det spabadet du ønsker deg, der du ønsker det.

Er du en av de som lenge har lengtet etter å kunne nyte sene sommerkvelder eller kalde og mørke vinterkvelder i et rykende varmt og sprudlende spabad? Alle våre spabad er tilpasset det nordiske klimaet og gjør det mulig å nyte denne opplevelsen utendørs, også her i nord. 

Vi befinner oss i en tid med økt velstand og vilje til å investere i hjemmet. Nordmenn ønsker å bruke både tid og penger på å skape sitt perfekte hjem og ultimate uteområde. Noen skaffer seg boblebad for å skape seg en oase i hagen, mens andre ønsker å bedre eller lindre på helsa. Uansett grunnlag for din anskaffelse, har vi boblebadet eller badestampen for deg.

Det er ikke mye som kan hindre deg i å skaffe et spabad. Det er, derimot, noe du bør tenke på før du tar steget.

Vi legger frem noen praktiske spørsmål du bør stille deg selv før du legger inn en bestilling. Med god planlegging og en smule tålmodighet vil du få det boblebadet du ønsker deg, der du ønsker det.

Du bør ha et plant og hardt underlag med mulighet for strømtilkobling og tilgang på hageslange. Underlaget bør tåle en vekt på inntil 500 kg per kvadratmeter. Bassenget bør ikke plasseres langt fra huset, slik at du slipper å gå langt når det blir kaldt i lufta. Tenk på tilgangen på vinterstid. Man ønsker som regel ikke å måke snø i over en time for å kunne slappe av og nyte et boblebad. Jo nærmere spabadet er huset, desto mer glede får du av det.

Les også: Topp 5 tilbehør til Lay-Z-Spa boblebad 

Lay-Z-Spa Helsinki AirJet Jacuzzi

Ønsker du å plassere ditt spabad under åpen himmel eller under tak?

Taket vil skjerme for utsikt til himmelen men skjermer da også for dårlig vær. Hva er mest praktisk i forhold til dine omgivelser hjemme? Plassering under tak minsker behovet for snømåkning på vinterstid, men tar vekk noe av utsikten.

Hvilken modell passer for deg? Hvilke ønsker og preferanser har du?

Tenk gjennom din families behov og ønsker. Ønsker dere stillhet og privatliv? Da bør boblebadet plasseres utenfor naboens synsvinkel og vekk fra veier og gangstier. Vurder skjerming og om utsikt er viktigere enn naboens nysgjerrighet. Hvis spabadet skal flyttes mellom ulike destinasjoner er det lurt å gå til innkjøp av et hypermobilt spabad. 

Inspirasjon: Sjekk bildene vi har fått inn fra våre kunder her

Det er populært å pynte rundt boblebadet med belysning.
Det er populært å pynte rundt boblebadet med belysning.

Skal boblebadet bygges ned i terrassen? 

Her må du alltid tenke på tilgjengelighet for vedlikehold. Du bør plassere boblebadet et sted det er enkelt å holde det rent og hygienisk. Det bør ikke være i umiddelbar nærhet til rusk og rask. På denne måten unngår du mye ekstra vedlikehold og grumsete vann. En alternativ løsning er å spyle seg godt med hageslangen før du entrer spabadet.

Hvor renner vannet når det regner?

Spabadet må ikke plasseres der det samler seg vann. Tenk på drenering og plasser boblebadet slik at vannet renner bort og ikke legger seg under eller rundt spabadet.  

Lay-Z-Spa St.Lucia Boblebad oppblåsbart
Lay-Z-Spa St.Lucia Boblebad oppblåsbart

Husk at du er ikke pliktig til å søke om anskaffelse av boblebad hvis badet er plassert mindre enn fire meter fra nabogrensen. Massasjebadet må være mindre enn 10 kvadratmeter og det må sikres mot at barn og voksne kan falle ned i det. Sjekk ut Plan og Bygningsloven § 83 om basseng, brønn og dam. Sjekk også ut Teknisk Forskrift § 7-48 om sikkerhet mot drukning. 

Trenger du inspirasjon eller hjelp?

Dersom du trenger inspirasjon, sjekk ut siden vår her. Du kan alltid spørre oss om hjelp om det er noe du lurer på. Vi har dyktige selgere på kundeservice som kan svare på alle mulige spørsmål. Ta kontakt med en av våre erfarende selgere om du fortsatt er i tvil. Vi hjelper deg gjerne å velge boblebadet som passer deg best. Våre selgere kan gi deg fornuftige råd som vil hjelpe deg i lengden.

Har du spørsmål?

KONTAKT OSS

 

2 thoughts on “Den perfekte plasseringen av ditt spabad

 1. Svein Stenmo says:

  Hei

  Vurderer å kjøpe Lay-Z spa Helsinki som skal tåle å stå ute i kuldegrader.
  Jeg har et spørsmål ang. dette.

  Hvis strømmen på hytta som jeg har tenkt å bruke dette spa på blir borte pga. strømbrudd vil da frostvakta bli aktivert når strømmen kommet tilbake og vanntemp kommer under 6 + grader ??
  Eller må jeg fysisk slå på pumpa etter strømbrudd for å aktivere kolbe og pumpe ??

  Hvis ikke dette skjer vil dette fryse sund og pumpe bli ødelagt.

  • Rodrigo Flores Hidalgo says:

   Hei,

   Dersom strømmen om vinteren går, slår ikke badet seg på automatisk igjen. Da kan badet fryse å ødelegge pumpen. Alle andre boblebad på markedet er slik også. Det er viktig å følge med at systemet varmer vannet slik det skal. Vi har testet Helsinki i 10-20 grader i lang tid uten problemer, men det er viktig å være forsiktig. Strømmen bør alltid være på.

   Hilsen
   Rodrigo Flores
   Daglig Leder
   Norsk Netthandel AS

Legg igjen en kommentar