Si JA til familietid med Lay-Z-Spa

Å sitte foran PC-en eller TV-en en varm sommerdag kan være litt for mye for barna. De kan fort bli avhengig eller slitne av å sitte for lenge inne uten å ha muligheten til å ta seg en tur ut.

Spesielt om vinteren, da aktiviteten til barna blir mindre og mindre jo kaldere det blir.

Lay-Z-Spa er et perfekt samlingspunkt for familien.

Lay-Z-Spa UK har forsket på at vi som foreldre bruker alt for lite tid med familien. Lange dager på jobb, trening og søvn tar mesteparten av tiden vår. En gjennomsnittsfamilie bruker kun 34 minutter av fritiden sin sammen med barna.

Det er her Lay-Z-Spa kommer inn i bildet. Å skaffe seg et boblebad, blir en unik og en behagelig opplevelse for din familie.

Bruk tiden sammen med barna i boblebadet! (Modell: Lay-Z-Spa Hawaii AirJet)

Om sommeren kan barna få et forfriskende bad i boblebadet, og om vinteren kan du teste ut jacuzziopplevelsen med tusenvis av bobler som masserer kroppen.

Du samler hele familien til en sosial sammenkomst og barna vil sette stor pris på den tiden du investerer i dem. Du har boblebadet tilgjengelig året rundt!

Barna vil også være mer sosiale, da de får muligheten til å invitere med seg venner eller bekjente til et hyggelig bad i deres nye boblebad.

Lek og moro for både store og små.

Hva med å invitere til tidenes hagefest med dine bekjente? Eller å invitere kona eller en kollega til et forfriskende bad? Det bestemmer du helt selv. Mulighetene med Lay-Z-Spa er mange.

Lay-Z-Spa + din familie = Sant

– Du får tettere kontakt med barna.

– Barna får seg en pause fra å sitte på mobilen, PC-en eller TV-en.

– Du kan bruke boblebadet til å belønne barna dersom de f.eks. har gjort det bra på skolen.

– Sosial sammenkomst med din familie.

– Du kan bruke boblebadet til personlig bruk. F.eks. om du vil koble av etter en lang arbeidsdag.

– Stressnivået går ned.

– Perfekt til bruk etter trening eller jobb.

Aktiviteter for barna…

Lay-Z-Spa har boblebad i ulike størrelser og fasonger. Dersom du har en liten familie kan vi anbefale Lay-Z-Spa Miami AirJet, ønsker du bestselgeren vår med størst mulig plass, er Helsinki badestamp det beste valget.

3 thoughts on “Si JA til familietid med Lay-Z-Spa

Legg igjen en kommentar