Si JA til familie tid med Lay-Z-Spa

Å sitte foran PC-en eller TV-en i en varm sommerdag kan være litt for mye for barna. De kan fort bli avhengig eller slitne av å sitte for lenge inne uten å ha muligheten til å ta seg en tur ut.

Spesielt om vinteren, da aktiviteten for barna blir mindre og mindre jo kaldere det blir.

Lay-Z-Spa er et perfekt samlingspunkt for familien.

I følge Lay-Z-Spa UK har de forsket at vi som foreldre bruker alt for lite tid med familien. Lange dager på jobb, trening og søvn tar mesteparten av tiden vår. En gjennomsnitt familie bruker kun 34 minutter av fritiden sin sammen med barna.

Det er her Lay-Z-Spa kommer inn i bildet. Å skaffe seg et boblebad, blir et unikt og en behagelig opplevelse for din familie.

Bruk tiden sammen med barna i boblebadet! (Modell: Lay-Z-Spa Hawaii AirJet)

Om sommeren kan barna få en forfriskende bad i bassenget, om vinteren kan du teste ut jacuzzi opplevelsen med tusenvis av bobler som masserer kroppen.

Du samler hele familien til en sosialt sammenkomst og barna vil sette stor pris på den tiden du investerer i dem. Du har boblebadet tilgjengelig året rundt!

Barna vil også være mer sosiale da de får muligheten til å invitere med seg venner eller bekjente til et hyggelig bad i deres nye boblebad.

Lek og morro for store og små.

Hva med å invitere til tidenes hagefest med dine bekjente? Eller å invitere kona eller en kollega til et forfriskende bad? Det bestemmer du helt selv. Mulighetene med Lay-Z-Spa er store.

Lay-Z-Spa + din familie = Sant

– Du får tettere kontakt med barna.

– Barna får seg en pause fra å sitte på mobilen, PC-en eller TV-en.

– Du kan bruke boblebadet til å belønne barna dersom de f.eks har gjort det bra på skolen.

– Sosialt sammenkomst med din familie.

– Du kan bruke boblebadet til personlig bruk. F.eks om du vil koble av etter en lang arbeidsdag.

– Stressnivået går ned.

– Perfekt til bruk etter trening eller jobb.

Aktiviteter for barna…

Lay-Z-Spa har boblebad i ulike størrelser og fasonger. Dersom du har en liten familie kan vi anbefale Lay-Z-Spa Miami AirJet, ønsker du bestselgeren vår med størst mulig plass, er Helsinki badestamp det beste valget.

Har du spørsmål?

KONTAKT OSS

 

4 thoughts on “Si JA til familie tid med Lay-Z-Spa

Legg igjen en kommentar