Lay-Z-Spa Miami AirJet

Lay-Z-Spa Miami AirJet er et av våre fantastiske 2019/2020 modeller! Vi har laget en unik presentasjon av vårt produkt her:

 

Dette følger med i pakken:

Perfekt investering for din familie

Når du investerer i et Lay-Z-Spa Miami AirJet boblebad, investerer du også i en gave til deg og din familie/ venner. Lay-Z-Spa er verdensledende på oppblåsbare boblebad, og er et trygg valg for deg og dine nærmeste.

Når du kjøper et badestamp fra oss, får du også med deg 2 års garanti på kjøpet. Vi tilbyr lynrask levering over hele Norge. Dersom du ønsker å hente selv, kan dette gjøres fra vårt lager i Oslo.

Alle våre boblebad er enkle å installere og trenger ingen profesjonell hjelp til å settes opp!

Lay-Z-Spa opplåsbar Jacuzzi
Stillegående massasje med boblebad

Stillegående massasje

Lay-Z-Spa Miami AirJet har innebygd stillegående massasje for best mulig avslapping. Nyt tusenvis av bobler i kroppen i ønsket temperatur.

Boblebadet kan stilles på 40 grader med eller uten bobler. Våre boblebad er designet for å gi deg en holistisk, fullkroppsopplevelse som vil hjelpe deg mot stress fra hverdagen.

Du kan nyte boblebadet ditt på hytta, hjemme i hagen eller når du reiser på ferie. Jacuzzien kan brukes både utendørs og innendørs! Miami AirJet er et boblebad som gir mye for pengene!

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor velge Boblespa.no?

Boblespa.no er autorisert forhandler av Lay-Z-Spa. Vi selger kun originale produkter. Boblespa eies av Norsk Netthandel AS og har eget lager og kundeservicesenter i Oslo.

Dersom du kjøper et Lay-Z-Spa boblebad i butikk eller hos privatperson, får du som regel veldig lite hjelp og informasjon om produktet du har kjøpt. Vi har rett mannskap som hjelper deg dersom det trengs eller du føler deg usikker på noe. Ikke nok med det, har vi alt av reservedeler på lager dersom uhellet er ute.

Er det enkelt å sette opp Miami AirJet badet?

Veldig enkelt! Boblebadet tar bare rundt 15 minutter å sette opp og opptil 1-2 timer å fylle med vann, avhengig av vanntrykket ditt.

Du blåser opp Lay-Z-Spa ved å bruke pumpen. Du trenger ikke verktøy eller profesjonell hjelp. Vi har også installasjonsvideoer tilgjengelig for å guide deg gjennom prosessen.

Trenger jeg å kjøpe noe ekstra til mitt boblebad?

Alle våre oppblåsbare boblebad kommer i en komplett pakke. I pakken får du med deg pumpen, bassenget, et cover for å dekke til, underlag, filter og nødvendig utstyr for å sette det opp.

Du trenger ikke ekstra verktøy eller utstyr for å få boblebadet ditt klart til bruk.

Kjemikaler:

Vi anbefaler å kjøpe med kjemikaler sammen med ditt boblebad for å holde vannet rent. Vårt mest populære produkt er SPA Start Sett. Her får du med deg alle kjemikaler som er nødvendig.

Tilbehør til Lay-Z-Spa Miami AirJet:

Vi har også et utvalg av Lay-Z-Spa-tilbehør tilgjengelig, alt fra drikkeholderegulvbeskyttere og Lay-Z-Spa hodeputer + mye mer. Ønsker du å holde ditt boblebad ekstra rent, anbefaler vi å kjøpe med deg Lay-Z-Spa rensesett.

Hvor mye strøm bruker massasjebadet?

Vi estimerer at det koster ca 80 til 90 kroner i uken å drive et Lay-Z-Spa massasjebad basert på gjennomsnittlig bruk**. Vi utvikler kontinuerlig at badestampene våre skal være så kostnadseffektivt som mulig. For eksempel så inkluderer alle våre boblebad en “Strømsparing Timer” for å spare driftskostnader.

Varmepumpen vil varme opp vannet til ønsket temperatur, deretter slår den seg av. Den vil slå seg på igjen, kun dersom gradene faller under dette.

Når du kjøper et boblebad følger det med en isolert overdel. Denne setter du over boblebadet når den ikke er i bruk for å unngå varmetap. Skal du bruke boblebadet om vinteren anbefaler vi å kjøpe isolasjon på gulvet. Da passer vår Lay-Z-Spa bunnmatte perfekt til dette.

Estimat fra våre kunder

**Tallene er basert på AirJet-modellene som ble brukt 4 ganger i uken i gjennomsnittlige Norske sommertemperaturer. Brukt ca 25 minutter med massasjefunksjonen slått på.

**Dette er basert på tilbakemeldinger vi har fått fra våre kunder. Vær oppmerksom på at dette KUN er et estimat. Alt varierer ut fra hvilken strømleverandør du bruker, hvor ofte du benytter boblebadet og lufttemperaturen i rommet.

Kan jeg koble boblebadet mitt på stikkontakten hjemme?

Ja, det kan du. Det følger med norsk stikkontakt på alle våre boblebad. Det du trenger er 10A kurs 230 Volt stikkontakt. Samme stikkontakt som du bruker med TV-en din eller printeren din hjemme.

Usikker på hva jeg skal velge, kan jeg få hjelp av dere?

Selvfølgelig! Ta kontakt med vår kundeservice på chat, telefon eller mail, så hjelper vi deg å velge riktig boblebad! Trykk her for kundeservice.

Kan jeg bruke massasjebadet innendørs?

Lay-Z Spa er egnet for bruk både innendørs og utendørs.

De fleste av våre kunder plasserer boblebadet i hagen, gresset, terrassen eller i sommerhuset. Skal du bruke kunstgress anbefaler vi å bruke gummimatte for å unngå slitasje.

Dersom du skal bruke boblebadet inne anbefaler vi at du har ventilasjon og eventuell drenering.