Hvorfor du bør være naken i ditt nye boblebad.

Nakenbading

– Å være naken er bra for deg!

Her er et spørsmål, og vær så ærlig og objektiv som mulig med svaret ditt: Hva er de negative helsemessige konsekvensene av å være naken?

… det er et spørsmål som er vanskelig å finne et fornuftig svar på, er det ikke? Det er faktisk mye lettere å tenke på alle de positive resultatene av å være naken. Du kan sannsynligvis gi flere svar uten å måtte tenke for hardt over det. Tross alt er det allment akseptert at det er bra for alle å ha sol og frisk luft på huden.

Så hvorfor ikke gi hver eneste centimeter av deg selv disse fordelene?

Fordelene med å bade naken er som følger:

 • Flere vitenskapelige studier har vist at mennesker som er nakne i sosiale omgivelser har større selvtillit enn resten av befolkningen.
 • Generell avslapning og lettelse.
 • En flukt fra undertrykkelsen av det moderne, daglige liv.
 • Du har mer hud utsatt for sollys, og derfor mer D-vitamin. Noe som er ganske viktig hvis du tenker på at mer enn halvparten av Norges befolkning har for lavt nivå av D-vitamin i blodet.
 • Når du svømmer naken, er det ikke noe fuktig stoff som fester seg til alle kriker og kroker. Ingen badedrakt som blir kaldere og mer ubehagelig jo lenger ut av vannet du er, og ikke noe skrapete materiale å gni mot huden din.
 • Den nakne huden din tørker også mye raskere.
 • Du slipper sol-skille!
 • Å være naken i andres selskap hjelper vår oppfatning av hva som utgjør en sunn kropp.
 • Større forbindelse med og bevissthet om din egen kropp.
 • Sosiale barrierer blir brutt ned og fører derfor til bedre, mer betydningsfulle sosiale forbindelser.
 • Hvis du frigjør de områdene i kroppen som vanligvis forblir dekket, vil du gi dem en sjanse til å virkelig puste og bli friske.
 • Når vi går helt uten klær, kan vi følge med på potensielle problemområder. Som for eksempel hudtilstander, klumper, overvekt og andre helseproblemer.

Les også: Vær trygg i ditt nye boblebad.

Nakenbading er en fin gruppeaktivitet
Nakenbading er en fin gruppeaktivitet

Hva, meg?

Du leser kanskje dette og føler at du bare ikke kunne noen gang… men bare tenk på det et øyeblikk. Ved å hedre deg selv nok til å gjøre noe som vil bidra til å skape et bedre forhold mellom deg og din nakne kropp, kan det være et positivt fremskritt mot å endre hele livet!

Hovedpoenget er enkelt: Å være naken er bra for deg – både fysisk og psykisk 

Les også: Topp 5 tilbehør til Lay-Z-Spa boblebad

Naken i et boblebad: Lønner det seg?Naken i et boblebad: Lønner det seg?

Ville det ikke være flott å føle deg lykkelig i din egen hud, og vite at du kan ta av deg klærne og ingen vil dømme deg?

Dessuten er det et økende antall mennesker som innser de betydelige fordelene som det å tilbringe tid naken gir mentalt, emosjonelt og fysisk. 

… Det er virkelig ingen hemmelighet: å være naken er bra for deg!

 

Har du spørsmål?

KONTAKT OSS

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *